Klopp: "Scheidsrechter floot eerder af vanwege televisie-eisen"

30 januari 2018, 09:36   Bijgewerkt: 30 januari 2018, 09:41

Een kleine media-rel in Engeland: Jürgen Klopp wijt de uitschakeling in de FA Cup mede aan het feit dat de scheidsrechter Craig Pawson veel te vroeg affloot tijdens het met 2-3 verloren duel. Hij denkt dat de arbiter is ingefluisterd om eerder een einde te maken aan de wedstrijd, vanwege de tv-zender BT Sports.

De ontmoeting met West Bromwich Albion liep namelijk al enige tijd uit, vanwege het veelvuldig gebruik van de videoscheidsrechter. "Ik hoorde dat de extra tijd in de eerste helft tien minuten had moeten zijn", liet Klopp weten in de Engelse media, voorafgaand aan de Premier League-wedstrijd met Huddersfield Town. "Maar dat het niet langer dan vier minuten mocht duren van BT Sports."

En dat is voor Klopp het moment om het grote publiek 'te waarschuwen'. "Je denkt dat het niet klopt en wil vooral geen slechte verliezer zijn. Maar het is zoals het is. We moeten hier voor waken", vindt de coach van Liverpool. Overigens worden de aantijgingen van de oefenmeester hard ontkend door zowel BT Sports als ook de scheidsrechtersbond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen