Arias staat voor maanden van de waarheid bij PSV

30 januari 2018, 08:13

Een van de redenen dat Santiago Arias nog altijd bij PSV speelt, is het feit dat hij wil schitteren op het WK van komende zomer. De basisplaats die hij in Eindhoven heeft, deed hem mede besluiten om vooralsnog te blijven. In Rusland wil hij dan ook zijn langverwachte transfer verdienen.

"Dat WK is heel belangrijk voor mij. Het is het mooiste toernooi dat een voetballer kan spelen", vertelt Arias, die met Colombia wel naar het eindtoernooi gaat, in De Telegraaf. "Ik moet nu zorgen dat ik op het WK in topvorm ben. Tot nu gaat het goed, dus ik hoop dat het zo blijft."

De back haalt in ieder geval een hoog én constant niveau bij PSV in de Eredivisie. "Of ik in de vorm van mijn leven ben? Ik denk van wel. Dit seizoen voel ik me gewoon top. Ik verdedig goed en als ik aanval ben ik gevaarlijk", aldus de verdediger, die overigens ook het collectief van PSV roemt.

"De winnaarsmentaliteit zit dit jaar echt in onze ploeg. Dat is zo belangrijk. Ook de laatste weken tegen Heracles Almelo en FC Twente heb je kunnen zien dat wij mentaal sterk zijn." Uiteindelijk moet het resulteren in het kampioenschap ten koste van Ajax. Hoe? Dat maakt weinig uit. Maar gebrand op zijn derde en dan vermoedelijk laatste titel, is Arias zeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen