Gisteren gemist: Ten Hag over titelkansen, transfer Sturridge

30 januari 2018, 00:30   Bijgewerkt: 29 januari 2018, 23:54

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 29 januari.

Mourinho zegt mee te werken aan transfer Ibrahimovic

Mocht Zlatan Ibrahimovic willen vertrekken bij Manchester United dan zal José Mourinho daar geen stokje voor steken. Dat heeft de manager van de Premier League-club maandag tijdens een persconferentie laten weten. Mede door een zware knieblessure kwam de Zweed dit seizoen pas zeven wedstrijden in actie.

Ten Hag: "Titels worden niet gewonnen in januari"

Erik ten Hag zag Ajax zondag op bezoek bij zijn oude club FC Utrecht met 0-0 gelijk spelen. Daardoor zagen de Amsterdammers de achterstand op koploper PSV nog verder oplopen. De trainer denkt echter niet dat de strijd om het kampioenschap al beslist is.

Mechelen reageert op geruchten: "Hebben Bandé nodig"

Ajax heeft een poging gedaan om Hassane Bandé al in de winterstop naar Amsterdam te halen. Dat bevestigt KV Mechelen maandagavond via de officiële kanalen. De Belgische club wil echter niet meewerken aan een vervroegde transfer van de negentienjarige aanvaller.

Ruime zege Jong PSV bij rampzalig debuut Nascimento

David Nascimento kan bij FC Eindhoven niet terugkijken op een al te geslaagd debuut. De trainer zag zijn ploeg met 4-1 verliezen van Jong PSV en werd al na een half uur naar de tribune gestuurd. De beloften van de Eindhovenaren stijgen door de zege naar de vijfde plaats terwijl FC Eindhoven op plek twaalf staat.

Liverpool laat Sturridge op huurbasis naar WBA gaan

Daniel Sturridge maakt het seizoen af bij West Bromwich Albion, dat meldt Liverpool maandagavond via de officiële kanalen. De aanvaller kwam dit seizoen weinig aan spelen toe en mocht daarom op huurbasis minuten gaan maken bij een andere club.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen