Cahill keert terug bij Millwall: "Lijkt wel voorbestemd"

29 januari 2018, 23:26   Bijgewerkt: 29 januari 2018, 23:36

Tim Cahill keert terug naar Engeland. Millwall heeft maandagavond via de officiële kanalen laten weten dat de 38-jarige middenvelder een contract tot het einde van het seizoen heeft getekend. Zo is de Australiër weer terug bij de club waar het voor hem allemaal begon. 

Cahill kwam in 1997 naar Millwall en speelde uiteindelijk tot 2004 voor die club. Vervolgens maakte hij de overstap naar Everton. Na bij clubs in Amerika en China te hebben gespeeld, ging de middenvelder in 2016 in zijn thuisland bij Melbourne City spelen. Eind 2017 vertrok Cahill bij Melbourne en zat hij zonder club.

Millwall, dat uitkomt in het Championship, kon Cahill dus transfervrij oppikken. De middenvelder is blij met zijn nieuwe club. "Ik kan niet wachten om de supporters te begroeten en kennis te maken met mijn nieuwe teamgenoten. Het lijkt wel voorbestemd", aldus de Australiër op de website van Millwall. Ook Bert van Marwijk zal als bondscoach van Australië blij zijn om het nieuws te horen. Cahill,103-voudig international heeft namelijk een club nodig om wedstrijdritme op te doen voor het WK in Rusland van deze zomer.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen