'Manchester City haalt PEC-verdediger Sandler op uit Zwolle'

29 januari 2018, 17:05   Bijgewerkt: 29 januari 2018, 17:11

Een verrassende transfer lijkt aanstaande voor PEC Zwolle-verdediger Philippe Sandler. De verdediger maakt het lopende seizoen volgens de op handen zijnde constructie op huurbasis af bij PEC, maar zou per direct eigendom zijn geworden van de Engelse grootmacht Manchester City. Volgens Fox Sports is er zo'n drie miljoen euro met de overstap gemoeid.

Sandler kon ook binnen Nederland een stap omhoog maken: PSV en AZ hadden allebei interesse in de talentvolle verdediger van de huidige nummer vijf van de Eredivisie. Zij lijken met deze stap echter te worden afgetroefd door The Citizens. Naar verluidt is Sandler momenteel in Manchester voor de medische keuring. Technisch directeur Gerard Nijkamp bevestigde tegenover RTV Oost dat er buitenlandse interesse is, maar weigerde verder inhoudelijk te reageren.

Medio 2016 stapte de inmiddels 20-jarige Sandler over van Ajax naar PEC Zwolle. In deze Hanzestad maakte hij vooral aan het begin van het huidige seizoen grote indruk bij de formatie van John van 't Schip. Mede door een blessure kwam hij in de eerste seizoenshelft niet verder dan elf duels, maar zijn naam als talentvolle verdediger was daarmee al wel lang en breed gevestigd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen