Cocu hevelt Obsipo en Mauro Júnior naar de eerste selectie

29 januari 2018, 15:57   Bijgewerkt: 29 januari 2018, 16:06

Phillip Cocu heeft Armando Obsipo en Mauro Júnior, tot dit moment spelers van Jong PSV, definitief overgeheveld naar de eerste selectie. De verdediger en de aanvaller annex middenvelder trainden al een poosje mee en hebben inmiddels een plekje in de kleedkamer aan de profzijde afgedwongen. "Ze hebben zich beiden over een langere tijd bewezen", aldus Cocu.

{image[323637][right-half][]}Op de clubwebsite licht de oefenmeester zijn keuze toe. "Het zijn beiden spelers met potentie. Dit is een beloning voor hen, een stap voorwaarts", aldus Cocu, die eerder ook Pablo Rosario, Sam Lammers, Dante Rigo, Yannick van Osch, Albert Gudmundsson en Kenneth Paal al liet doorstromen. "We halen ze pas er bij als ze er in onze ogen klaar voor zijn. Het is hartstikke mooi dat er inmiddels zoveel jongens deze route hebben afgelegd. Sommigen hebben al speelminuten gehad en zijn zelfs beslissend geweest in wedstrijden van het eerste elftal. Het toont aan dat er een mooi perspectief is voor onze talenten én het is een compliment voor de collega's die in de opleiding werken. Daar zijn we trots op."

Obsipo (18) speelt al sinds de F'jes bij PSV, terwijl Mauro jr. afgelopen zomer pas overkwam naar Eindhoven. Hij debuteerde in het duel met VVV-Venlo (2-5) in de Eredivisie en stond meteen na de winterstop tegen Heracles Almlo zelfs in de basis - boven bijvoorbeeld Gastón Pereiro. Obsipo, een speler waarin PSV wel veel potentie ziet, wacht nog altijd op zijn officiële debuut. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen