Cambuur met vertrouwen naar Twente: "Huid duur verkopen"

29 januari 2018, 12:53   Bijgewerkt: 29 januari 2018, 13:02

SC Cambuur gaat dinsdagavond in de kwartfinales van het KNVB bekertoernooi op bezoek bij FC Twente. De nummer elf van de Jupiler League beseft dat de Eredivisieploeg de favoriet is, maar reist desondanks met vertrouwen af naar Enschede.

"FC Twente is absoluut de favoriet. Maar wij gaan onze huid duur verkopen", zegt trainer Sipke Hulshoff in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Wij gaan ons niet verstoppen in Enschede. Dat type spel ligt ons ook niet. We zitten in een heel goede fase. Zeker als je ziet waar we vandaan komen. Natuurlijk hebben we, toen het sportief minder goed ging, ook gedacht: verdikke, zou het erin zitten? Maar we hebben voor Jupiler League-begrippen gewoon een hartstikke goede ploeg."

Afgelopen jaar slaagde Cambuur erin om de halve finale van het bekertoernooi te halen. "Voor Cambuur zijn deze wedstrijden de kersen op de taart", stelt Hulshoff. "Net als vorig jaar, toen we voor de kwartfinale tegen FC Utrecht speelden zeiden veel mensen tegen mij: jullie hebben niks te verliezen. Daar ben ik het niet mee eens. Wij kunnen een halve finale halen en hebben dus alles te winnen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen