Buitenland: Milan blijft winnen, spektakel in Belgische klassieker

28 januari 2018, 20:27

De honderd procent score van AC Milan in 2018 houdt aan. De Rossoneri wonnen met 2-1 van Lazio, dat de Italiaanse titel wel uit het hoofd kan zetten. Stefan de Vrij werd een kwartier voor tijd naar de kant gehaald bij de Romeinen.

AC Milan - Lazio 2-1

Patrick Cutrone opende de score. Hij stond helemaal vrij bij een vrije trap van Hakan Calhanoglu. Lazio werd door de achterstand wakker en kreeg kansen. Luis Alberto schoot de bal op de lat. Het bleek de generale voor de gelijkmaker van Adam Marusic, die het eindstation van een goede aanval was. Maar Milan ging alsnog met een voorsprong rusten met de rake kopbal van Giacomo Bonaventura. In de tweede helft kreeg Lazio grote kansen op de gelijkmaker, maar liet die onbenut. Die Milan trok de drie punten over de streep en stijgt naar de gedeelde zesde plaats. Lazio staat derde, met elf punten achterstand op koploper Napoli.

Standard Luik - Anderlecht 3-3

De klassieker van België tussen Standard Luik en Anderlecht leverde een spektakel op. De hele wedstrijd trapten beide ploegen het gaspedaal in. Sofiane Hanni was met een hattrick de grote man bij Anderlecht. Hij zorgde twee keer voor de gelijkmaker, en hielp Anderlecht op slag van rust zelfs aan een 2-3 voorsprong. Christian Luyindama bracht in de tweede helft de stand terecht weer in evenwicht. Standard verdiende de zege, maar moest zich tevredens stellen met een puntje.

Hannover - Wolfsburg 0-1

Het Nederlands getinte Wolfsburg boekte een belangrijke zege bij Hannover. Jeffrey Bruma en Paul Verhaegh speelden de hele wedstrijd mee. Zij zagen Yunus Malli ver in de tweede helft het enige doelpunt van de wedstrijd scoren. Riechedly Bazoer bleef op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen