Buitenland: El Ghazi goud waard, Club Brugge verliest

28 januari 2018, 19:50

Anwar El Ghazi is zondag goud waard geweest voor Lille. De oud-Ajcied viel twintig minuten voor tijd in en liet het duel met RC Strasbourg eigenhandig kantelen. Dankzij een doelpunt en een assist van de aanvaller won Lille met 2-1. Voor de werkgever van El Ghazi zijn het belangrijke punten in de strijd tegen degradatie.

Lille - Strasbourg 2-1

Bij een 0-0 stand kwam El Ghazi binnen de lijnen en had een paar minuten nodig om de score te openen. Op aangeven van Nicolas Pépé kopte El Ghazi raak. Strasbourg reageerde heel rap met de gelijkmaker van Idriss Saadi. Diep in blessuretijd werkte Edgar Ié een hoekschop van El Ghazi in de linker hoek en schoot hij Lille naar drie punten. Lille staat nu zeventiende.

AA Gent - Club Brugge 2-0

Club Brugge heeft zondag een zeldzame nederlaag geleden. De koploper verloor op bezoek bij AA Gent met 2-0. De laatste nederlaag van Club Brugge dateerde van 25 oktober. Franko Andrijasevic en Samuel Kalu scoorden in de tweede helft. Kenneth Vermeer zat ook deze wedstrijd van zijn nieuwe club op de bank. Zijn landgenoten Jordy Clasie, Ruud Vormer en Stefano Denswil speelden de hele wedstrijd mee.

Bayer Leverkusen - Mainz 2-0

Bayer Leverkusen blijft goed presteren in de Bundesliga. Die Werkself won thuis met 2-0 van Mainz, waar Nigel de Jong een uur meespeelde. Leon Bailey en Wendell (strafschop) maakten in de tweede helft het verschil voor de thuisploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen