Van Bronckhorst: "Jørgensen weet dat hij afhankelijk is van club"

28 januari 2018, 17:29

Giovanni van Bronckhorst wacht de komende dagen af wat gaat gebeuren met Nicolai Jørgensen. De spits van Feyenoord staat in belangstelling van Newcastle United. Duidelijk is dat Jørgensen de stap naar de Premier League wil maken.

"Ik denk dat je dat niet hoeft te vragen aan Nico, als je de kans krijgt om naar het buitenland gaan, naar de grootste competitie ter wereld", zegt Van Bronckhorst tegen FOX Sports. "Nico weet ook dat hij afhankelijk is van de club. Hij gaat daar heel goed mee om."

Wellicht is de gewonnen wedstrijd van Feyenoord tegen ADO Den Haag de laatste van Jørgensen in Rotterdamse dienst. De landskampioen boekte zondag de eerste competitiezege van 2018. In eigen huis won Feyenoord met 3-1. "Als je de competitie hervat met een nederlaag en een gelijkspel, zijn drie punten het enige antwoord." Van Bronckhorst vond zijn ploeg in de eerste helft slordig spelen. "Met name in het veldspel. We hadden sneller naar Nicolai moeten zoeken. We zochten moeilijke oplossingen."

Voor Feyenoord wacht woensdag een volgende krachtmeting als PSV in de kwartfinale van de KNVB Beker naar De Kuip komt. "Dat is een hele andere wedstrijd. Het is de beker en de snelste weg naar een prijs die we moeten pakken. Wij willen de beker winnen."

Tegen ADO bleef Bart Nieuwkoop in de rust achter in de kleedkamer. Hij kreeg een tik op zijn hoofd. Feyenoord wacht de ernst van de blessure af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen