Internazionale loopt weer averij op, ditmaal in slotfase tegen SPAL

28 januari 2018, 14:30

Internazionale heeft wederom punten laten liggen in de Serie A. Na zes competitieduels zonder zege en de bekeruitschakeling tegen AC Milan won de formatie van Luciano Spalletti ook in eigen huis niet van laagvlieger SPAL 1907: 1-1. Een doelpunt in de negentigste minuut van Alberto Paloschi brak ze op. 

De kopposite in de Serie A, die Inter in december voor de ontmoeting met Juventus had veroverd, deed de club uit Milaan geen goed. Sindsdien werd er alleen nog gewonnen in de Copa Italia van Pordenone Calcio, bovendien pas na strafschoppen. Twee nederlagen en vier remises in de competitie zorgden ervoor dat Internazionale afgezakt was naar de vierde plaats met een achterstand van dertien punten op Juventus - wel met het duel tegen SPAL nog te spelen.

Bovendien mocht Inter ook niet klagen dat Jasmin Kurtic tot tweemaal toe niet scoorde, waar hij wel daarvoor de juiste mogelijkheden kreeg. Eerst stond Inter-goalie Samir Handanovic in de weg en later ging zijn poging over de lat. Uiteindelijk kreeg Inter echter alsnog de deksel op de neus, doordat Paloschi vallend met het hoofd de gelijkmaker binnenwerkte. Ook invaller Rafinha, hij maakte zijn debuut namens, kon daar niets meer aan veranderen. Door de remise blijft Inter steken op de vierde plaats. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen