Zoet geniet meer van PSV's overwinning dan van zijn clean sheet

28 januari 2018, 12:42

Jeroen Zoet is tevreden met de overwinning van PSV op FC Twente en hield voor het eerst in 2018 zijn doel schoon. Ook dat zorgde voor een goed gevoel bij de goalie van de Eindhovenaren. "Al telt het vooral dat we gewonnen hebben."

Na de 0-2 zege in Enschede toonde Zoet zich deels tevreden. "Ik denk dat we hadden moeten voorkomen dat het nog even spannend werd", liet hij weten tegenover Omroep Brabant. "Dan speel je een makkelijkere wedstrijd. Daar moeten we aan werken. Dan was de wedstrijd eerder beslist en was het niet zo spannend geweest."

Uiteindelijk hield Zoet zijn doel wel schoon en won PSV wéér, ook al hield het niet over in Overijssel. Inmiddels mag wel gezegd worden dat het ook gewoon een kwaliteit is van de koploper van de Eredivisie. "Ik denk dat we vooral de nadruk erop moeten leggen dat we de eerste helft heel goed gespeeld hebben. We hadden Twente op de slachtbank, maar sloegen niet genoeg toe."

En dat Zoet de nul hield tegen Twente, was een fijne meevaller. "Maar het telt vooral dat we gewonnen hebben, dat is het fijne gevoel." Het betekende overigens wel de achtste clean sheet van Zoet in de Eredivisie en is daarmee koploper onder de keepers. Wel kunnen Andre Onana (Ajax), Marco Bizot (AZ) en Brad Jones (Feyenoord) vandaag (zondag) op gelijke hoogte komen als ze geen tegentreffer incasseren.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen