John Verhoek staat nog open voor terugkeer bij ADO Den Haag

28 januari 2018, 09:56

John Verhoek hoopt in de toekomst terug te keren bij ADO Den Haag. De aanvaller die momenteel onder contract staat bij het Duitse 1.FC Heidenheim 1846 heeft nog altijd warme gevoelens voor 'zijn' club. "Deze zomer loopt mijn contract af. Als ADO belt, neem ik zeker op."

Tegenover de NOS bevestigt de spits dat hij afgelopen zomer al in contact was met zijn oude werkgever vanuit Duitsland. "ADO gaat nooit uit mijn hoofd. Ik was deze zomer al dicht bij een terugkeer, maar Heidelheim liet me toen niet gaan."

In Den Haag werd Verhoek groot en verdiende hij, mede dankzij een uitstekende wedstrijd tegen Feyenoord waarin hij samen met broer Wesley Verhoek de Rotterdamse club vernederde in De Kuip met 0-3, een transfer naar Stade Rennes. 

"Achteraf had ik die stap wellicht niet moeten maken. Ik was nog hartstikke jong. En het begon al hectisch, want ik kwam pas op de laatste transferdag", kijkt hij terug. "Als jongen uit Den Haag heb je toch het gevoel dat er extra op je wordt gelet en dat je moet presteren voor twee."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen