Pröpper over gelukstreffer: "Dan mag ik ook niet zo juichen"

28 januari 2018, 09:40   Bijgewerkt: 28 januari 2018, 09:45

Waar bij Lionel Messi schijnwel alles bewust wordt gedaan, geldt dat niet voor iedereen. De manier waarop Heracles-verdediger Robin Pröpper zijn ploeg aan de gelijkmaker hielp tegen FC Groningen vanaf de zijlijn, was meer geluk dan wijsheid. "Het was een hele slechte voorzet", lachte de Heraclied dan ook.

"Ik kan wel zeggen dat ik heel goed gezien had dat de keeper voor zijn doel stond, maar nee, dat is niet zo", vertelt Pröpper in alle eerlijkheid op de clubsite. In plaats van een voorzet vanaf de rechterkant, vloog die bal over keeper Sergio Padt in het doel. 

Al had hij anders beweerd, aan de manier van juichen kon je al zien dat de bal eigenlijk voor had gemoeten. Pröpper: "Eigenlijk wilde ik al teruglopen naar mijn positie met het idee 'dit is helemaal niets', maar de bal zeilde over de keeper en ging via de paal binnen. Ik kan wel m'n shirt uittrekken, vier rondjes rennen en mezelf voor de gek houden, maar nee. Als de bal niet zo bedoeld is, mag ik ook niet op zo'n manier juichen."

Het betekende de Almelose gelijkmaker (3-3) in het duel waarin FC Groningen voor de rust de betere partij was. "Als je zo terugkomt in de wedstrijd, dan vind ik dat we dat uitstekend hebben gedaan. Het was al met al een enerverende wedstrijd waar van alles in zat. Helaas levert het ons geen drie punten op, maar ik ben uiteindelijk toch blij met één punt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen