Penders realistisch over NAC: "Degradatievoetbal is de realiteit"

28 januari 2018, 08:51

Rob Penders legde zich na de verloren wedstrijd tegen VVV-Venlo neer bij de 0-1 nederlaag van zijn ploeg. Hoewel de interim-coach zijn ploeg NAC Breda vlak voor de openingstreffer nog op de paal zag schieten, had hij de tegengoal wel zien aankomen. "Na de rust hebben we te weinig gebracht", vond hij.

"In de eerste helft vond ik ons wel aardig spelen, waren we dominant", zag Penders, die de geschorste Stijn Vreven wederom verving, tegenover FOX Sports. "Alleen hebben we niet veel kansen gecreëerd. Alleen twee gevaarlijke corners. Toch waren we heer en meester in de eerste helft."

In het tweede bedrijf zag de coach het duel echter kantelen. "We waren te slordig na de rust. We gaven meer weg en we hebben te weinig gebracht. Natuurlijk is de bal op de paal voor de openingsgoal zuur, maar je moet ook naar jezelf kijken."

En dus wordt de situatie momenteel steeds zorgwekkender voor NAC, erkende Penders ook. "Het wordt steeds nijpender en we kunnen wel zeggen dat het voetbal steeds beter wordt. Maar dit is de realiteit. Degradatievoetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen