Kane voorkomt totale blamage Tottenham in FA Cup

27 januari 2018, 20:28   Bijgewerkt: 27 januari 2018, 20:34

Newport County zorgde zaterdagavond bijna voor een gigantische stunt in de FA Cup. De club die uitkomt in de League Two stond lange tijd op voorsprong tegen Tottenham Hotspur. Pas acht minuten voor tijd zorgde Harry Kane voor de gelijkmaker waardoor de clubs nu op herhaling moeten.

Mauricio Pochettino koos ervoor om enkele spelers rust te geven tegen Newport. Zo stond Michel Vorm onder de lat in de bekerwedstrijd. Het was Newport County dat verrassend op voorsprong kwam. Na 38 minuten spelen kopte Padraig Amond de openingstreffer binnen.

Omdat Tottenham het duidelijk lastig had, bracht Pochettino in de tweede helft Heung-min Son en Dele Alli in. De Zuid-Koreaan kreeg een goede kans, maar doelman Joe Day bracht redding. Zo leek Tottenham lange tijd op weg naar een uitschakeling in de FA Cup, maar acht minuten voor tijd viel de gelijkmaker dan toch nog. Na een corner was het Harry Kane die bij de tweede paal binnen kon tikken. Zo voorkwam de spits een totale blamage van zijn ploeg, maar moet Tottenham wel op herhaling om plaatsing voor de volgende ronde af te dwingen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen