Narsingh scoort voor Swansea, Wigan stunt dankzij Grigg

27 januari 2018, 17:50   Bijgewerkt: 27 januari 2018, 18:04

Swansea City moet ondanks een doelpunt van Luciano Narsingh op herhaling tegen Notts County. Het duel eindigde in 1-1. Wigan Athletic zorgde voor een stunt tegen West Ham United. Dankzij twee treffers van Will Grigg schakelde de club uit de League One Premier League-club West Ham United uit.

Notts County - Swansea City 1-1

Swansea City is in de FA Cup-ontmoeting met Notts County, dat uitkomt in de Football League Two, niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. De bezoekers kwamen wel op voorsprong. Een minuut voor rust tekende Luciano Narsingh voor de openingstreffer. In de tweede helft wist Swansea echter niet voldoende door te zetten. Jonathan Stead maakte na iets meer dan een uur spelen de gelijkmaker. Daar bleef het bij waardoor een replay uitkomst moet bieden.

Wigan Athletic - West Ham United 2-0

EK-held Will Grigg heeft zaterdag zijn ploeg Wigan Athletic hoogstpersoonlijk een plek in de volgende ronde van de FA Cup bezorgt. De Noord-Ier zette zijn ploeg na zeven minuten spelen op voorsprong. In de tweede helft kreeg Wigan nog een meevaller. Arthur Masuaku kreeg na 49 minuten direct rood en de thuisploeg kreeg een strafschop toegewezen. Die verzilverde Grigg vervolgens waardoor het duel in 2-0 eindigde.

Southampton - Watford 1-0

Wesley Hoedt en Southampton hebben de volgende ronde van het FA Cup-toernooi weten te bereiken. In eigen huis volstond een nipte 1-0 overwinning op Watford, waar Daryl Janmaat in de basis begon. Jack Stephens opende al na vier minuten de score voor Southampton. Dat bleek uiteindelijk ook het enige doelpunt van de wedstrijd.

Middlesbrough - Brighton 0-1

Brighton & Hove Albion wist tegen Middlesbrough op de valreep een replay te voorkomen. In de absolute slotfase stond er in het Riverside Stadium nog altijd een 0-0 stand op het scorebord. Pas in de extra tijd viel toch nog de openingstreffer via Glenn Murray. Daardoor staat Brighton in de volgende ronde. Davy Pröpper kwam bij de start van de tweede helft in het veld voor de bezoekers.

Huddersfield Town - Birmingham City 1-1

Ook voor Terence Kongolo en Rajiv van La Parra wacht een herhaling. De nummer veertien van de Premier League slaagde er niet in om thuis af te rekenen met Birmingham City. Na 21 minuten zette Steve Mounié zijn ploeg nog wel op voorsprong. Kort na rust tekende Lukas Jutkiewicz echter voor de gelijkmaker. Dat bleek uiteindelijk ook de einstand waardoor er een replay aan te pas moet komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen