Aimar (38) stopt dit keer definitief: "Ik mis het voetbal nu al"

27 januari 2018, 14:18

Pablo Aimar hing afgelopen dinsdag in de tweede keer in zijn loopbaan zijn voetbalschoenen aan de wilgen. Nadat hij in 2015 al eens zijn carrière beëindigde is het nu definitief gedaan voor de 38-jarige Argentijn, die in zijn hoogtijdagen een smaakmaker was op de Europese velden.

"Ik mis het voetbal nu al", zo geeft de aanvallende middenvelder - goed voor 52 interlands - toe in gesprek met FIFA.com. "Maar dat is niet gek. Vraag elke oud-profvoetballer naar welke tijd we terug zouden willen gaan en het antwoord is altijd: naar de tijd dat ik speelde. We zouden allemaal wel willen dat we weer rond konden rennen als 25-jarigen."

Na een paar jaar gespeeld te hebben bij River Plate maakte Aimar in 2001 de overstap naar Valencia. Daarmee haalde hij direct de finale van de Champions League, die verloren ging tegen Bayern München. Toch won hij er uiteindelijk nog twee landstitels en een UEFA Cup. Na twee jaar bij Real Zaragoza, boekte hij ook bij Benfica het nodige succes, alvorens hij via Maleisië in eigen land terugkeerde en in 2015 stopte met voetballen. Totdat hij vorig jaar ineens nog zijn rentree maakte via een avontuur bij Estudiantes de Rio Cuarto. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen