Newcastle geeft Benítez groen licht en verhoogt bod Jørgensen

27 januari 2018, 10:26   Bijgewerkt: 27 januari 2018, 12:50

Het heeft er alle schijn van dat Newcaste United vol gaat voor aanvaller Nicolai Jørgensen. Volgens De Telegraaf heeft de nummer vijftien van de Premier League het bod op de Feyenoorder inmiddels verhoogd van 14,5 naar 17 miljoen euro. De Rotterdammers willen echter meer geld zien en verwachten minimaal twintig miljoen euro.

Rafael Benítez, manager van The Magpies, noemt in de Britse media zelf geen namen, als het gaat om het spitsenlijstje dat hij onlangs heeft opgesteld. "Dat lijstje, met een A-, B- en C-optie heb ik aan Mike Ashley, onze eigenaar, gegeven", aldus de Spanjaard. "Mike heeft het licht op groen gezet voor de beste optie. Ik voer elke dag besprekingen met directeur Lee Charnley. Het is positief, dat moet je in deze transferwindow ook gewoon zijn."

De 27-jarige Jørgensen miste door blessureleed dit seizoen al de nodige wedstrijden, maar staat toch op negen treffers. Newcastle kan zijn doelpunten goed gebruiken, want momenteel zijn Joselu en Ayoze Pérez met ieder slechts vier treffers clubtopscorer.

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst - die eerder al het contact tussen de clubs bevestigde - houdt er dan ook rekening mee dat Newcastle Jørgensen uiteindelijk overneemt en kijkt alvast verder. "Je hebt een lijstje met mogelijke opvolgers. Maar je bent daarbij afhankelijk van veel factoren. Ik wacht nu eerst op informatie van Martin (technisch directeur Van Geel, red.)."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen