'Hattrickheld' De Wit beleeft bijzondere dag bij Ajax

26 januari 2018, 23:55

Vrijdag 26 december was een bijzondere dag voor Ajacied Dani de Wit. De middenvelder ondertekende 's middags zijn nieuwe contract in Amsterdam die hem tot 2020 in de hoofdstad houdt en maakte 's avonds een hattrick tegen RKC Waalwijk. "Ik wil graag zien tot waar mijn plafond reikt", sprak de hoofdrolspeler.

Na het met 2-4 gewonnen duel in Waalwijk, ging De Wit in op zijn succesdag. Hoewel de overeenstemming met Ajax over een nieuwe verbintenis al eerder werd bereikt, zette hij vrijdag (vandaag) zijn handtekening. Wat zijn doel is? Ooit in het eerste van Ajax spelen. "Ik blijf mijn best doen bij Jong Ajax en dan moet die kans zelf komen. Ajax gaf aan dat ze willen zien tot waar mijn plafond reikt", vertelde hij aan NH/Sport.

Zijn trainer Michael Reiziger was blij voor zijn pupil. "Het is een mooie dag voor Dani. Eerst zijn contract tekenen en dan drie keer scoren", keek de coach terug op de clubsite. En ook met de overwinning was hij tevreden, al zag hij ook genoeg verbeterpunten. "Wij hadden meer de rust moeten bewaren aan de bal, de bal langer moeten laten rondgaan en het tempo omhoog moeten hanteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen