Clement heeft vertrouwen in duel der Nederlanders in FA Cup

26 januari 2018, 18:16

Reading heeft het dit seizoen erg moeilijk in de Championship en staan op de achttiende plaats en dus heeft speler Pelle Clement zijn zinnen gezet op een goed resultaat in de FA Cup. In dat bekertoernooi staat vrijdagavond de ontmoeting met Sheffield Wednesday op het programma in de vierde ronde.

Het is het duel Nederlanders, want bij de opponent van Reading - waar Jaap Stam (foto) manager is en nog meer Nederlanders spelen - staan ook de nodige landgenoten onder contract. Glenn Loovens, Joost van Aken, Joey Pelupessy en manager Jos Luhukay komt Clement tegen.

"We zullen tot het uiterste moeten gaan om vanavond te winnen", beseft de oud-Ajacied op de website van zijn management. "Het is duidelijk dat het uit bij Sheffield Wednesday (nummer zeventien Championship, red.) niet makkelijk zal worden. We moeten vertrouwen hebben in een goede afloop en gewoon ons eigen spel spelen. Ik denk namelijk wel dat wij de betere spelers hebben, dus als we alles voor elkaar over hebben en we als team presteren, dan moeten we de volgende ronde kunnen halen."

De FA Cup is volgens Clement een mooi podium om zich te laten. "Het is heel speciaal, spelen in het bekertoernooi. Dat is een van de redenen om in Engeland te gaan spelen. Iedereen vindt de strijd om de FA heel speciaal, en bovendien is het een goede kans om door een zege in de winning mood te komen." Clement, die door Stam deze zomer naar Reading werd gehaald, heeft nog geen vaste plek in het elftal veroverd. In totaal kwam hij tot dusver dertienmaal in actie, waarin hij niet scoorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen