Willem II gelooft in stunt tegen AZ, Van den Brom moet wisselen

26 januari 2018, 17:35   Bijgewerkt: 26 januari 2018, 17:41

Willem II hoopt komende zondag voor een verrassing te kunnen zorgen in de Eredivisie. In eigen huis willen de Tilburgers het hooggeplaatste AZ een pootje lichten. "We zijn er klaar voor", aldus trainer Erwin van de Looi vol vertrouwen.

?Op het digitale thuis van Willem II blikt Van de Looi vooruit op het treffen met de nummer drie van de Eredivisie. "In de wedstrijd tegen Groningen waren de ruimtes erg klein om aan te vallen. Ik verwacht dat dat zondag anders zal zijn, omdat tegenstanders die aanvallend ingesteld zijn, ons doorgaans beter liggen. Al moeten we AZ niet laten voetballen, want dat kunnen ze heel goed."

Desondanks heeft hij vertrouwen in een goede afloop van de wedstrijd, waarmee het Eredivisieweekend zondagmiddag wordt afgesloten. "We spelen thuis en mogen we dus rekenen op de steun van onze supporters, die al eerder hebben bewezen de ploeg iets extra's te kunnen geven."

Vervangers

De aanwinst Ondrej Mihálik, hij werd donderdag gepresenteerd in Alkmaar, reist ook mee naar Tilburg - waar Oussama Idrissi de plek van de geblesseerde Jeremy Helmer overneemt. Van den Brom: "Ondrej is een fris ventje. Hij is speelgerechtigd en fit. Zondag kan Ondrej dus mee naar Tilburg. Hij begint niet in de basis, maar ik zal niet schromen om hem erin te gooien."

Ook Ron Vlaar, hij trainde de hele week mee bij AZ, zit wederom bij de wedstrijdselectie. Bij Willem II is de selectie fit, op de langdurig geblesseerden Jordan Peters, Etien Velikonja en Asumah Abubakar na.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen