Groenendijk wil brutaal ADO in De Kuip: "Het zal beter moeten"

26 januari 2018, 15:21

Alfons Groenendijk hoopt zondag tegen Feyenoord op een beter ADO Den haag. De Residentieclub hervatte afgelopen zaterdag de Eredivisie met een gelijkspel tegen VVV-Venlo (1-1). "Het zal beter moeten, maar Feyenoord zit ook niet in de beste fase."

Groenendijk vindt dat zijn ploeg tegen VVV te weinig bracht, en wil dat ADO in De Kuip meer lef toont. "We moeten brutaal zijn", zegt hij tegen ADO Den Haag TV. "Dat kan ook, gezien de stand. Wij hoeven niet alleen maar achteruit te lopen en de boel dicht te gooien. We kunnen voor onze eigen kansen spelen. In de beker zijn we tegen Feyenoord (2-0, red.) lang in de wedstrijd geweest. 75 minuten hebben we het goed gedaan, maar viel uiteindelijk toch nog de goal."

Van Persie

Het duel tussen Feyenoord en ADO betekent ook de rentree van Robin van Persie in De Kuip. Hij speelde woensdag tegen FC Utrecht tien minuten mee. Zondag zal hij wederom op de bank beginnen. "In tien minuten zag ik drie briljante loopacties", zegt Groenendijk. "Zijn terugkeer is goed voor de Nederlandse competitie."

Transfermarkt

Op de transfermarkt hield ADO Den Haag zich tot dusver koest. "Het lijkt intact te blijven, maar ik weet dat de laatste dagen van alles gebeurt links en rechts. Niet alleen bij ons, maar ook bij andere clubs. Het blijft afwachten. Voor mij is het nog niet helemaal duidelijk of er nog iets gaat gebeuren, en met welke speler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen