Mahi blijft bij Groningen: "Die keuze heb ik gemaakt"

26 januari 2018, 12:38   Bijgewerkt: 26 januari 2018, 16:45

Het leek er lange tijd op dat Mimoun Mahi deze winter zou vertrekken bij FC Groningen, maar de aanvaller gaat het seizoen afmaken bij de eredivisionist. De 23-jarige clubtopscorer heeft besloten om zich pas na dit seizoen te focussen op een transfer. Dat heeft onder meer te maken met zijn hoogzwangere vrouw en zijn eventuele deelname aan het WK in Rusland. 

Mahi laat aan RTV Noord weten dat hij besloten heeft om bij Groningen te blijven. "Die keuze heb ik in de winter gemaakt. In het begin wilde ik een stap maken, maar mijn vrouw is hoogzwanger. Over twee maanden krijg ik een baby en die wil ik de eerste paar maanden in Nederland opvoeden. Bovendien komt het WK eraan. Ik heb genoeg te bewijzen bij FC Groningen."

De aanvaller is blij dat er duidelijkheid is. "Het geeft rust omdat ik weet waar ik aan toe ben. Ik kan vol gas geven hier en dat ben ik van plan. Hopelijk kunnen we de zevende plaats nog veroveren voor de play-offs. Als we zaterdag van Heracles Almelo winnen, dan slaan we een mooie slag."

Mahi, die dit seizoen op zes doelpunten staat, heeft nog een contract tot 2019 bij Groningen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen