Seizoen van Heerenveen-doelman Hahn al voorbij

26 januari 2018, 11:24

Het is pas januari, maar het seizoen van Warner Hahn is al voorbij. Volgens Jurgen Streppel kan de keeper van sc Heerenveen deze voetbaljaargang niet meer in actie komen vanwege zijn schouderblessure.

Zomeraanwinst Hahn raakte in de eerste speelronde al geblesseerd aan zijn schouder, toen hij tegen FC Groningen een doelpunt uitbundig vierde. Hij moest daardoor negen competitieduels op rij missen, maar maakte begin november zijn rentree tegen Sparta. Tot de winterstop speelde hij vervolgens alle duels, maar tijdens het trainingskamp in Spanje ging het weer mis.

Trainer Streppel heeft vrijdag laten weten dat het seizoen van de keeper daardoor voorbij is. "Geen idee wat precies de diagnose is. Maar zijn seizoen is klaar", zegt hij tegen de Leeuwarder Courant. Martin Hansen zal tegen Sparta vrijdagavond in het doel staan. "Hij heeft het goed gedaan", aldus Streppel. "Het is logisch dat we hem laten staan. Met hem en Wouter (van der Steen, red.) hebben we twee prima keepers, met beiden hun eigen specifieke kwaliteiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen