[ENGELAND] onrust over Sánchez, Carrillo naar Southampton

26 januari 2018, 09:59   Bijgewerkt: 26 januari 2018, 10:08

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

Onrust over Alexis Sánchez

Er is donderdag enige onrust ontstaan over Alexis Sánchez. Er gingen geruchten dat de Chileen niet is op komen dagen bij een dopingtest die hij rondom de transfer naar Manchester United moest afleggen. Dat leidde direct tot onrust in Engeland, maar volgens Manchester United en de Engelse bond gaan de geruchten geen gevolgen krijgen. Sánchez gaat waarschijnlijk vrijdagavond zijn debuut maken voor zijn nieuwe club. (Sky Sports)

Southampton hengelt aanvaller binnen

Southampton heeft donderdag de eerste aanwinst van de winterse transfer afgerond. De 26-jarige Guido Carrillo komt over van AS Monaco. De aanvaller heeft een contract getekend tot 2021 en heeft een goede band met trainer Mauricio Pellegrino. Dat duo werkte in het verleden al samen bij het Argentijnse Estudiantes. Overigens bestaat de kans dat Southampton ook Quincy Promes nog gaat aantrekken. (Clubwebsite)

West Ham United gaat Mario halen

West Ham United gaat op korte termijn een nieuwe speler aantrekken. Joao Mario wordt overgenomen van Internazionale en heeft donderdag een medische keuring ondergaan bij zijn nieuwe club. De kans is groot dat de 25-jarige Portugees vrijdag gepresenteerd wordt, zo heeft David Moyes bevestigd. (Sky Sports)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen