Gisteren gemist: nieuw contract Mourinho, Matavz moet vrezen

26 januari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 25 januari.

Mourinho langer bij United: "Erkenning van mijn werk"

José Mourinho heeft zijn contract bij Manchester United verlengd. De manager zette donderdag zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2020, zo meldt de Premier League-club via de officiële kanalen. In het contract is tevens nog een optie opgenomen voor een extra seizoen.

Southampton hoopt op Promes: "Hebben hem nodig"

Southampton hoopt Quincy Promes over te kunnen nemen van Spartak Moskou. Dat bevestigde manager Mauricio Pellegrino donderdag. Hij zegt dat de Engelse club zich al bij de Russen heeft gemeld en hoopt dat de deal nog voor 31 januari rond gaat komen.

Aanklager verhoogt eis tegen Matavz tot vijf duels

De aanklager betaald voetbal heeft donderdagavond tijdens de zitting in Zeist de strafeis tegen Tim Matavz verhoogd van vier naar vijf duels. De spits van Vitesse zou zaterdagavond tijdens het duel met sc Heerenveen een elleboogstoot hebben uitgedeeld aan Denzel Dumfries.

Vormer helpt Club Brugge opnieuw aan overwinning

Ruud Vormer blijft maar scoren voor Club Brugge. De Nederlander hielp de Belgische koploper donderdagavond aan een 3-2 overwinning op Oostende. Ook in de vorige vier speelronden was hij al trefzeker. Daarmee komt Vormer in totaal op negen competitietreffers te staan.

Barça wint thuis wel van Espanyol en bereikt halve finale Copa

FC Barcelona heeft de halve finale van de Copa del Rey behaald. In het eigen Camp Nou werd met 2-0 gewonnen, waardoor de 1-0 nederlaag in de heenwedstrijd werd weggepoetst. Bij de thuisploeg maakte Philippe Coutinho als invaller zijn debuut.

Belangrijke uitslagen:

FC Barcelona - Espanyol 2-0

Strasbourg - Lille 2-1

Club Brugge - Oostende 3-2

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen