Streppel kiest voor Hansen: "Logisch dat hij blijft staan"

25 januari 2018, 21:23

Wanneer sc Heerenveen het vrijdagavond opneemt tegen Sparta Rotterdam moet de club dat nog doen zonder doelman Warner Hahn en verdediger Doke Schmidt. Beide spelers kampen met een blessure. Jurgen Streppel laat wel vast weten dat de keeperstrijd in het voordeel van Martin Hansen is uitgevallen.

Hahn is al langere tijd afwezig vanwege een schouderblessure en daarom moest Streppel in de winter een keuze maken tussen Hansen en Wouter van der Steen. Tegen Vitesse stond Hansen onder de lat. "Hij heeft het goed gedaan. Het is logisch dat we hem laten staan. Met hem en Wouter hebben we twee prima keepers, met beiden hun eigen specifieke kwaliteiten", zegt de trainer in gesprek met de Leeuwarder Courant.

Schmidt ontbreekt tegen Sparta vanwege een voetblessure. "Doke moet uit voorzorg een paar dagen rust houden", zegt Streppel, die hekkensluiter Sparta niet wil onderschatten. "Het is een hardwerkend elftal. Tegen Vitesse voetbalden ze de eerste helft prima. Tegen Excelsior hebben ze te weinig gekregen. We zullen het zelf moeten doen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen