Wenger opgelucht na vertrek Sánchez: "Was minder focus"

Wenger opgelucht  na vertrek Sánchez: "Was minder focus"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

25 januari 2018 – Sinds Alexis Sánchez is vertrokken, staat de teller bij Arsenal op twee zeges uit twee duels. Afgelopen weekend werd er gewonnen van Crystal Palace, woensdag won het team met 2-1 van Chelsea in de halve finale van de League Cup. Arsene Wenger is content.

Arsenal liet Sánchez maandag naar Manchester United gaan, maar speelde afgelopen weekend ook al zonder de Chileen. Ook toen werd er gewonnen. "We zijn een geweldige speler verloren", reageert Wenger na de winst op Chelsea bij Sky Sports. "Maar als een team niet weet wat er allemaal gaande is, verliest het de focus op wat belangrijk is: winnen. Nu weten we waar we aan toe zijn en kunnen weer volledig focussen op de wedstrijd."

Arsenal won woensdag na een 0-1 achterstand met 2-1 van Chelsea en gaat daardoor naar de finale van de League Cup. "In de eerste helft gaven we Chelsea veel ruimte en daardoor hadden we het moeilijk. In de tweede helft ging het beter en slaagden we erin om te domineren. We zijn blij dat we weer naar Wembley mogen."

Reacties

gerelateerd