Gisteren gemist: transfer Younes bijna rond, remise Feyenoord

25 januari 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 24 januari.

Zaakwaarnemer Younes bevestigt vertrek naar Napoli

Ajax en Napoli hebben een akkoord bereikt over een transfer van Amin Younes. De Duitse vleugelspeler vertrekt per direct uit Amsterdam. Younes tekent een contract dat hem voor 5,5 seizoenen aan de Italiaanse koploper verbindt.

Oranje begint Nations League met uitduel tegen Frankrijk

Voor het Nederlands elftal begint de Nations League met een uitwedstrijd tegen Frankrijk. Dit duel staat voor 9 september op het programma. Drie dagen eerder spelen Duitsland en Frankrijk de openingswedstrijd van groep 1 van topdivisie A.

Feyenoord niet langs FC Utrecht bij rentree Van Persie

Feyenoord heeft zich niet weten te revancheren voor de verloren Klassieker tegen Ajax. De Rotterdammers kwamen woensdagavond niet verder dan een gelijkspel tegen FC Utrecht: 1-1. Sam Larsson zorgde voor het doelpunt namens Feyenoord, terwijl Gyrano Kerk raak mikte namens de thuisploeg. Robin van Persie vierde zijn rentree bij Feyenoord, door als invaller in het veld te komen.

Arsenal bereikt finale League Cup na zege op Chelsea

Arsenal staat in de finale van de League Cup nadat de ploeg van Arsène Wenger woensdagavond Chelsea wist uit te schakelen. De heenwedstrijd eindigde in 0-0 waardoor in eigen huis een 2-1 overwinning volstond. In de finale treft Arsenal op 25 februari Manchester City.

Leganés stunt en schakelt Real Madrid uit in Copa del Rey

Real Madrid is in de kwartfinale van de Copa del Rey verrassend uitgeschakeld. In het eigen Bernabéu verloor de ploeg van Zinedine Zidane met 1-2 van Leganés, dat in de Primera División de dertiende plaats op de ranglijst bezet.

Belangrijke uitslagen:

Arsenal - Chelsea 2-1

Lazio - Udinese 3-1

Sampdoria - AS Roma 1-1

Real Madrid - Leganés 1-2

AS Monaco - Lyon 2-3

FC Utrecht - Feyenoord 1-1

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen