Van Bronckhorst over Van Persie: "Meer energie in de ploeg"

24 januari 2018, 23:36   Bijgewerkt: 24 januari 2018, 23:45

Giovanni van Bronckhorst liet Robin van Persie in de wedstrijd tegen FC Utrecht zijn rentree maken voor Feyenoord. De van Fenerbahçe overgekomen aanvaller kwam tien minuten voor tijd in de ploeg. Hij kon echter niet voorkomen dat Feyenoord met 1-1 gelijkspeelde in de Galgenwaard.

Na de nederlaag tegen Ajax slaagde Feyenoord er ook tegen FC Utrecht niet in om drie punten te pakken. "Kijkend naar de eerste helft balen we er zeker van dat we hier maar één punt halen. We kwamen goed op een voorsprong door een treffer van Sam Larsson. De manier waarop zij voor rust nog gelijkmaken, dat mag niet gebeuren. We moeten op dat moment de wedstrijd controleren en geen risico nemen. Dat doelpunt kost ons nu twee punten", blikt de trainer terug op de website van Feyenoord.

Een lichtpuntje was de invalbeurt van Van Persie. "Je zag ook direct dat er meer energie in de ploeg kwam nadat hij in het veld was gekomen. In de slotfase kroonde hij zich nog bijna tot matchwinner, maar helaas had hij het geluk niet mee", zegt Van Bronckhorst, die laat weten dat de aanvaller ook tegen ADO Den Haag nog geen negentig minuten zal gaan spelen. "Dat bouwen we de komende weken op."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen