Arsenal bereikt finale League Cup na zege op Chelsea

24 januari 2018, 22:55   Bijgewerkt: 24 januari 2018, 23:00

Arsenal staat in de finale van de League Cup nadat de ploeg van Arsène Wenger woensdagavond Chelsea wist uit te schakelen. De heenwedstrijd eindigde in 0-0 waardoor in eigen huis een 2-1 overwinning volstond. In de finale treft Arsenal op 25 februari Manchester City.

Chelsea kende een droomstart en kwam al snel op voorsprong in het Emirates Stadium. Eden Hazard maakte na zeven minuten spelen de openingstreffer. Even daarvoor leken de bezoekers al op voorsprong te komen, maar een treffer van Pedro werd afgkeurd. Lang kon Chelsea daar echter niet van genieten, want enkele minuten later viel de gelijkmaker. Antonio Rüdiger werkte na een corner de bal achter zijn eigen doelman. Daardoor zochten de ploegen de kleedkamers op met een 1-1 tussenstand.

In de tweede helft was het Arsenal dat op voorsprong kwam. Nadat Alexander Lacazette de bal knap bij zich wist te houden kon Granit Xhaka de 2-1 binnentikken. De thuisploeg kreeg daarna nog een grote kans om de wedstrijd te beslissen via Alex Iwobi. Hij raakte de bal echter verkeerd waardoor Willy Caballero eenvoudig kon redden. De 2-1 voorsprong bleek uiteindelijk echter genoeg om de finale te bereiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen