Valencia bereikt halve finale Copa del Rey na penalty's

24 januari 2018, 21:35   Bijgewerkt: 24 januari 2018, 21:48

Valencia heeft de halve finales van de Copa del Rey bereikt. De nummer drie van de Primera División won de heenwedstrijd met 2-1 van Alavés, maar ging woensdag met diezelfde cijfers onderuit in de return. In de strafschoppenreeks wist Valencia uiteindelijk wel af te rekenen met de huidige nummer zestien van Spanje.

De doelpunten vielen pas laat in het Estadio Mendizorroza. In de 73ste minuut opende Alavés de score via Munir El Haddadi. Vier minuten later viel echter alweer de gelijkmaker. Santi Mina was trefzeker op aangeven van Simone Zaza. Zo leek Valencia de volgende ronde te gaan bereiken. In de slotminuten maakte Ruben Sobrino de 2-1 waardoor Alavés toch nog een verlenging afdwong.

Ook na 120 minuten spelen stond er nog een 2-1 tussenstand op het scorebord en dus moesten strafschoppen voor de beslissing gaan zorgen. Aan de kant van Alavés misten Alfonso Pedraza, Hernan Perez en Ruben Sobrino. Omdat bij Valencia alleen de penalty van Geoffrey Kondogbia geen doel trof, wonnen de bezoekers met 2-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen