PSG ontdoet zich in Franse beker met moeite van Guingamp

24 januari 2018, 20:25   Bijgewerkt: 24 januari 2018, 20:30

Paris Saint-Germain heeft de volgende ronde van de Coupe de France bereikt. In eigen huis werd Guingamp met 4-2 verslagen. Makkelijk ging het echter niet voor de ploeg van Unai Emery, die het in zonder de geblesseerde Neymar en Kylian Mbappé moest doen.

De openingstreffer kwam op naam van Adrien Rabiot te staan. Hij kopte na 21 minuten op aangeven van Angel Di Maria raak. Vier minuten later zorgde een eigen doelpunt van Lucas Deaux voor de 2-0 voorsprong voor PSG. Daarmee leken de Parijzenaren een makkelijke avond te gaan beleven, maar met nog een kwartier te gaan in de eerste helft kreeg Guingamp een strafschop. Marcus Thuram verzilverde het buitenkansje waardoor de ploegen met een 2-1 tussenstand de kleedkamers opzochten.

Na iets meer dan een uur spelen zorgde PSG ervoor dat de marge weer twee was. Na goed voorbereidend werk van Julian Draxler maakte Javier Pastore er 3-1 van. Guingamp kreeg echter na een overtreding van Thomas Meunier ook in de tweede helft een strafschop toegewezen. Yeni N'Gbakoto maakte vervolgens vanaf elf meter de aansluitingstreffer. Daarmee werd de slotfase toch nog spannend. Met nog één minuut te gaan zorgde Marquinhos voor opluchting bij PSG. Hij bepaalde met een goede kopbal de eindstand op 4-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen