Gisteren gemist: verlies Leeuwinnen, City naar finale

24 januari 2018, 00:30   Bijgewerkt: 23 januari 2018, 23:57

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 23 januari.

Voetbalnomade Diarra vindt onderdak bij Paris Saint-Germain

Hij was behoorlijk uit beeld geraakt, maar Lassana Diarra heeft dinsdag toch een toptransfer weten te maken. De 32-jarige Fransman is met Paris Saint-Germain een contract voor achttien maanden overeen gekomen en gaat per direct aan de slag in de Franse hoofdstad.

Leeuwinnen verliezen ook tweede wedstrijd van 2018

De Oranje Leeuwinnen zijn het jaar 2018 niet goed begonnen. Na de verliespartij tegen Spanje (2-0) van afgelopen vrijdag heeft de regerend EK-kampioen dinsdag wederom een nederlaag geleden. Het team van Sarina Wiegman ging in La Manga met 1-4 onderuit tegen Engeland.

Phil Neville nieuwe bondscoach van Engelse vrouwenploeg

De Engelse voetbalvrouwen hebben een nieuwe bondscoach. Phil Neville is dinsdag aangesteld als de nieuwe keuzeheer van de ploeg die vandaag nog met 4-1 wist te winnen van de Oranje Leeuwinnen. De voormalig middenvelder heeft een contract tot 2021 getekend.

Man City heeft de eerste finaleplaats van het seizoen binnen

Het is Manchester City gelukt om af te rekenen met Bristol City in de halve finale van het League Cup-toernooi. De koploper van de Premier League won twee weken geleden thuis al met 2-1 van de Championship-ploeg en heeft dinsdag de return op vreemde bodem overleefd. Het duel op Ashton Gate eindigde in een 2-3 overwinning van The Citizens. Guardiola heeft zodoende zijn eerste finaleplaats als trainer van City binnen.

Wereldgoal Griezmann helpt Atlético niet tegen Sevilla

Ondanks een prachtige treffer van Antoine Griezmann is het bekeravontuur van Atlético Madrid ten einde gekomen. De formatie uit Madrid verloor in de Copa del Rey vorige week al met 1-2 van Sevilla en is ook in de return ten onder gegaan. Het team van Vincenzo Montella won dinsdag met 3-1.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen