Chelsea moet Morata en Fabregas missen tegen Arsenal

Chelsea moet Morata en Fabregas missen tegen Arsenal

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 januari 2018 – Chelsea moet het woensdag in de League Cup-return tegen Arsenal stellen zonder twee vaste basisspelers. Spanjaarden Alvaro Morata en Cesc Fabregas kunnen in het Emirates Stadium niet in actie komen, zo heeft trainer Antonio Conte aangekondigd op de dag voor de wedstrijd.

Beide spelers kampen met fysieke malheur en zijn daardoor absent. Andreas Christensen, die afgelopen weekend nog uitviel met een hoofdblessure, is wel weer inzetbaar. Er staat woensdag een waarschijnlijk spannend duel op het menu in de halve finale, aangezien het heenduel in 0-0 eindigde. "Het is belangrijk om de finale te halen", zegt Conte. "Het wordt een grote wedstrijd, want Arsenal zal ook graag willen."

Chelsea hoeft in ieder geval geen rekening te houden met Alexis Sánchez, die maandag naar Manchester United verkaste. Henrikh Mikhtaryan kwam daarvoor terug, maar is woensdag nog niet inzetbaar. "Arsenal heeft een goede selectie en ik zie niet in waarom wij voordeel zouden hebben door deze situatie. Spelen tegen Arsenal is altijd een zeer grote uitdaging."

Chelsea en Arsenal speelden dit seizoen tot dusver drie keer tegen elkaar. Alle duels eindigden in een gelijkspel.

Reacties

gerelateerd