Zoon van coach Meulensteen tekent contract bij RKC

23 januari 2018, 19:20

RKC Waalwijk gaat in zee met Melle Meulensteen. Dinsdag is duidelijk geworden dat de achttienjarige middenvelder per direct de deur bij Preston North End achter zich dichttrekt en het Engelse voetbal verruilt voor de Jupiler League. Het achttienjarige talent heeft tot 2019 getekend bij RKC, met de optie op twee extra seizoenen.

De zoon van trainer René Meulensteen (foto) kwam op jonge leeftijd bij Manchester United terecht. De in Nijmegen geboren middenvelder streek vervolgens neer bij Preston North End en Lancaster City FC. Nu wacht hem dus de uitdaging bij RKC. "Met de komst van Melle halen we een zeer talentvolle aanvallende middenvelder naar ons RKC Waalwijk. Melle is naast een creatieve speler, ook een voetballer die fysiek zijn mannetje staat", zegt algemeen directeur Frank van Mosselveld.

"De afgelopen jaren heeft hij zich op dit vlak uitstekend kunnen vormen in Engeland. Hij krijgt de kans zich verder te ontwikkelen en te laten zien dat hij van waarde kan zijn voor de club", besluit de beleidsbepaler van de nummer zeventien van de Jupiler League.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen