Voetbalnomade Diarra vindt onderdak bij Paris Saint-Germain

23 januari 2018, 18:59

Hij was behoorlijk uit beeld geraakt, maar Lassana Diarra heeft op deze dinsdag toch een toptransfer weten te maken. De 32-jarige Fransman is met Paris Saint-Germain een contract voor achttien maanden overeen gekomen en gaat per direct aan de slag in de Franse hoofdstad.

De controlerende middenvelder zat zonder club na zijn vertrek bij Al-Jazira in december van vorig jaar. De transfervrije international heeft ruim een maand later dus een nieuwe werkgever gevonden en gaat aan de slag bij PSG. De Fransman speelde in zijn loopbaan al in Frankrijk, Engeland, Spanje, Rusland en de Verenigde Arabische Emiraten en droeg onder meer de shirts van Arsenal, Chelsea en Real Madrid.

De 34-voudig international spreekt van een geweldige kans. "Ik ben dolgelukkig dat ik heb getekend bij de club uit mijn geboortestad", reageert hij in het clubstatement. "PSG betekent veel voor me en is de afgelopen seizoenen in aanzien gestegen. Het is een droom om hier te spelen. Ik zal alles geven voor de club en hoop met mijn ervaring van waarde te kunnen zijn. Ik wil laten zien dat de club de juiste keuze heeft gemaakt door mij aan te trekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen