[ENGELAND] Dyche tekent bij, West Ham mist belangrijk trio

23 januari 2018, 17:41

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

Burnley verlengt contract Dyche

Burnley is bezig aan een prima seizoen en snoepte onder meer punten af van Chelsea, Tottenham Hotspur, Liverpool en Manchester United. Die goede prestaties hebben Sean Dyche een nieuw contract opgeleverd. De 46-jarige trainer heeft dinsdag een nieuw contract tot 2022 getekend. Ook assistenten Ian Woan en Tony Loughman blijven langer bij de club. Dyche is sinds oktober 2012 de manager van Burnley en werd onlangs nog genoemd als mogelijke opvolger van Ronald Koeman bij Everton. (Clubwebsite)

West Ham mist drie spelers

Over Burnley is er zodoende positief nieuws te melden, maar dat geldt niet voor West Ham United. De ploeg moet het voorlopig doen zonder Andy Carroll, Manuel Lanzini en Marko Arnautovic, zo weet Sky Sports te melden. De drie aanvallers kampten met blessureleed en zullen voorlopig niet in actie komen. West Ham staat elfde in de Premier League. (Sky Sports)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen