Van Persie maakt meteen indruk bij Feyenoord: "Een grootheid"

23 januari 2018, 14:34   Bijgewerkt: 23 januari 2018, 14:39

Robin van Persie heeft in zijn eerste uren op het trainingsveld van Feyenoord veel indruk gemaakt op zijn nieuwe ploeggenoten. Sofyan Amrabat en verdediger Sven van Beek zijn in elk geval onder de indruk van de ervaren aanvaller. "Je ziet dat hij rust uitstraalt", aldus Amrabat.

"Het is een hele goede ontwikkeling dat hij bij ons gekomen is", vindt de middenvelder tegenover FOX Sports. "Hij kan ons zeker gaan helpen, de eerste indruk is goed. Of dit de beste speler is met wie ik ooit heb samengespeeld? Misschien wel, ja. Sowieso een van de besten."

Ook Van Beek is onder de indruk van de ervaren Van Persie. "Een grootheid die teruggekomen is", vat hij het gevoel samen. "Hij brengt veel ervaring met zich mee en kan ons daarbij helpen." Hoewel er in de media nog weleens wordt gediscussieerd waar hij het beste tot zijn recht zou komen, heeft Van Beek een duidelijk idee: "Hij is een spits, dus weet niet waar hij anders neergezet moet worden."

Voor de verdediger is niet alleen de komst van RVP goed nieuws, ook is hij blij dat zijn blessure inmiddels echt volledig over is. Ondanks alle speelminuten achter elkaar voelt hij geen pijn. Van Beek: "Alle ellende is weg, het hele traject is afgesloten", bevestigt hij.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen