[ENGELAND] Wenger over Aubameyang, Klopp boos op fan

23 januari 2018, 11:40   Bijgewerkt: 23 januari 2018, 11:57

Niet alleen in de Eredivisie en Jupiler League gebeurt er veel op de velden, ook in het buitenland is er genoeg nieuws te vinden. FCUpdate zet het belangrijkste nieuws uit Engeland op een rijtje.

Wenger bevestigt onderhandelingen met Dortmund

Arsenal haalde maandag Henrikh Mkhitaryan binnen, maar lijkt nog niet klaar te zijn op de transfermarkt. Arsène Wenger laat tijdens een persconferentie weten dat Arsenal nog altijd met Borussia Dortmund onderhandelt over Pierre-Emerick Aubameyang. "Of ik er vertrouwen in heb dat hij komt? Ik weet het niet. Op dit moment zijn we niet dichtbij een deal met hem of iemand anders. Het is altijd lastig inschatten hoe onderhandelingen verlopen. Op dit moment is hij één van de opties, maar de definitieve beslissing is nog niet genomen", aldus de manager.

Klopp boos op Swansea-supporter

Jürgen Klopp verloor maandagavond met Liverpool op bezoek bij Swansea City (1-0). De manager kreeg na afloop ook enkele vragen over zijn woordenwisseling met een fan van de thuisploeg. "Hij bleef maar naar mij schreeuwen, dus op een gegeven moment wilde ik reageren. Naast manager ben ik ook gewoon een mens", aldus Klopp over het incident.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen