Helmond Sport neemt na dit seizoen afscheid van trainer

23 januari 2018, 11:00

Helmond Sport moet voor volgende seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. In onderling overleg is besloten het aflopende contract van oefenmeester Roy Hendriksen niet te verlengen. Daarmee eindigt een samenwerking van twee seizoenen.

"De samenwerking tussen Helmond Sport en Roy Hendriksen is er tot nu toe, sportief gezien, één met ups-and-downs geweest", zegt algemeen directeur Marcel van den Bunder op de website van Helmond. "We hebben samen mooie successen meegemaakt, maar ook mindere periodes gekend. We hebben uiteindelijk in overleg besloten om niet met elkaar verder te gaan."

Hoogtepunt onder Hendriksen was het bereiken van de halve finales van de play-offs om promotie, waarin Roda JC maar net te sterk was. Momenteel staan de Brabanders achttiende, voor Jong AZ en FC Utrecht. "We willen het seizoen op een mooie manier afsluiten. De eerste seizoenshelft verliep niet zoals gehoopt, maar met nog twee periodes te gaan kan er veel gebeuren. We willen graag stijgen op de ranglijst en wie weet kunnen we, net als vorig seizoen, in de periode iets bewerkstelligen", aldus Hendriksen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen