Wijnaldum: "We gaven Swansea één kans en het was gelijk raak"

Wijnaldum: "We gaven Swansea één kans en het was gelijk raak"

23 januari 2018 – Georginio Wijnaldum is teleurgesteld na de onvoorziene nederlaag van Liverpool tegen hekkensluiter Swansea City (1-0). De Nederlander zag dat maandag een slechte eerste helft de basis was voor het einde van achttien wedstrijden zonder nederlaag.Liverpool was na rust dreigender, maar kon de opgelopen schade niet herstellen. Het doelpunt van Alfie Mawson in de eerste helft bleek de winnende voor Swansea City. "We zijn teleurgesteld, omdat we het in één helft weggeven", zegt Wijnaldum op de website van zijn club. "We gaven Swansea één kans en het was gelijk raak. In de eerste helft speelden we niet zoals we wilden. Als we de hele wedstrijd speelden zoals in de tweede helft, heb je het in ieder geval geprobeerd."

In de slotseconden was Roberto Firmino dichtbij de gelijkmaker, maar zijn kopbal belandde op de paal. "Ik dacht dat de bal erin zou gaan. We waren niet gelukkig in de afronding. Die wedstrijden heb je er ook bij. We moeten vertrouwen houden en vooruit kijken. De ongeslagen reeks was mooi. Dat lukte ons, omdat we deden wat we moesten doen. We waren scherp vanaf het begin, dat moeten we weer oppakken."

Bij Liverpool maakte Virgil van Dijk zijn competitiedebuut, aan de kant van Swanse stonden Mike van der Hoorn en Leroy Fer in de basis.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 23 februari 2019

  2. vrijdag 22 februari 2019