De Bruyne tekent nieuw megacontract bij City

De Bruyne tekent nieuw megacontract bij City

22 januari 2018 – Manchester City heeft het contract van Kevin De Bruyne opengebroken en verlengd. De Belgisch international, die sinds 2015 bij City speelt, zet zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis die hem tot 2023 aan de Engelse topclub bindt. De Bruyne geldt als één van de sterkhouders bij Manchester City. In totaal speelde hij tot nu toe 122 wedstrijden voor de club, waarin hij goed was voor 31 doelpunten. Ook dit seizoen staat de spelverder alweer op acht treffers en dertien assists. Volgens de Engelse media gaat De Bruyne er ook qua salaris flink op vooruit. De Belg zou per week zo'n 360.000 euro gaan verdienen.

Op de website van City laat De Bruyne weten nog lang niet klaar te zijn bij de club. "Zoals ik al eerder heb gezegd, heb ik altijd de intentie gehad om bij Manchester City te blijven. Ik heb me hier vanaf de eerste dag thuisgevoeld. Dit seizoen winnen we niet alleen veel, we spelen ook nog goed voetbal. Ik ben blij om deel uit te maken van dit team en kijk erg uit naar wat we in de toekomst nog kunnen bereiken."
Manchester City is de laatste maanden druk bezig om spelers langer vast te leggen. Eerder verlengden David Silva (tot medio 2020), Fernandinho (2020) en Nicolás Otamendi (2022) al hun contract.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 23 februari 2019

  2. vrijdag 22 februari 2019