Van Persie mogelijk al tegen Utrecht in selectie Feyenoord

22 januari 2018, 19:00

Robin van Persie maakt mogelijk woensdag al deel uit van de selectie van Feyenoord. De van Fenerbahçe overgekomen aanwinst is nog niet helemaal wedstrijdfit, maar zou tijdens de inhaalwedstrijd tegen FC Utrecht wel minuten kunnen maken.

Van Persie trainde maandag voor het eerst mee met Feyenoord en hield daarna een persconferentie over zijn terugkeer. "Ik voelde me goed en was blij om weer op het veld te staan. Het is kort dag, maar er is een goede kans dat ik woensdag bij de selectie zit", liet de aanvaller weten. Bij Fenerbahçe raakte Van Persie dit seizoen op een dood spoor. "Ik heb vier of vijf weken meegetraind en toen ben ik voor mezelf gaan trainen. Dat is niet ideaal."

Een vraagstuk is nog wel op welke positie Van Persie bij Feyenoord moet gaan spelen. "Ik kan op meerdere posities spelen. De laatste jaren was ik spits, maar ik heb ook hangend op rechts gespeeld. Bij Arsenal was ik rechtsbuiten, en in de jeugd heb ik ook op 'tien' gestaan. De voorste posities zijn mij allemaal bekend

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen