Velthuizen staat open voor NAC: "Een geweldige club"

22 januari 2018, 15:20

Met Mark Birighitti, Andries Noppert en Nigel Bertrams deed NAC Breda-coach Stijn Vreven dit seizoen al een beroep op drie verschillende keepers. Mogelijk komt daar een vierde bij. Piet Velthuizen staat althans open voor een overstap naar de Brabantse club. De oud-doelman van Vitesse heeft een paar weken geleden al contact gehad met Vreven.

"Ik heb met Stijn samengespeeld bij Vitesse", refereert Velthuizen in gesprek met BN De Stem aan het seizoen 2004/2005. "Ik hou wel van zijn karakter en van de passie die hij heeft. Zo ben ik zelf namelijk ook, ik denk dat het wel zou werken." Velthuizen geniet ook lichte interesse uit het buitenland. "Natuurlijk sta ik open voor NAC, een geweldige club. Er is altijd een mogelijk wat mij betreft, maar dan moeten zij wel eerst bellen."

Vreven zou de eventuele komst van Velthuizen naar NAC intern voorleggen, maar de sluitpost heeft tot dusver nog niets gehoord vanuit het Rat Verlegh Stadion. Hij is transfervrij, nadat hij eind december zijn contract bij het Cypriotische Omonia Nicosia liet ontbinden. Of Velthuizen in het salarishuis van NAC past, weet hij niet. "Maar als er niets gebeurt, weet je het nooit. Salaris is niet het belangrijkste nu."

Birighitti maakte dit seizoen nog amper indruk in het doel van NAC, terwijl Noppert lijkt te mogen vertrekken uit Breda. Dan verrichtte Bertrams misschien nog het beste werk, alleen is hij nog geschorst voor de komende drie duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen