Portugees Nascimento nieuwe hoofdcoach FC Eindhoven

22 januari 2018, 14:36

Twee dagen na het vertrek van Wilfred van Leeuwen heeft FC Eindhoven een nieuwe hoofdcoach gevonden. David de Sousa Nascimento tekende maandag een contract tot het einde van het seizoen bij de Jupiler League-club, met daarin de intentie tot een meerjarige samenwerking.

"De voetbalfilosofie van FC Eindhoven waarin aanvallend voetbal, fysieke kracht en opleiden belangrijke onderdelen zijn, sluit volledig aan bij mijn eigen doelstellingen. Ik zie er naar uit om in mijn rol als hoofdtrainer samen met de staf deze clubvisie verder te implementeren en te perfectioneren binnen de club", reageert Nascimento tegenover de officiële website van FC Eindhoven.

Nascimento (51) speelde in Nederland voor RKC Waalwijk, Roda JC, FC Utrecht, RBC Roosendaal en Sparta Rotterdam. Na zijn actieve carrière was de in Kaapverdië geboren Portugees onder meer coach van Sparta (samen met Adri van Tiggelen), assistent-trainer bij FC Utrecht en het Mexicaanse Chivas Guadalajara, en technisch directeur bij APOEL Nicosia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen