Kuipers over Ziyech versus El Ahmadi: "Dit was geen natrappen"

Kuipers over Ziyech versus El Ahmadi: "Dit was geen natrappen"

22 januari 2018 – Volgens Björn Kuipers trapte Hakim Ziyech in de Klassieker niet na op Karim El Ahmadi. Vlak voor rust belandden de Ajacied en de Feyenoorder in een duel, waar Ziyech een overtreding maakte. Kuipers gaf voordeel en liet doorspelen.

"Ik heb het moment gezien, en beoordeeld", reageert de arbiter bij FOX Sports. "Er werd een overtreding gemaakt. Ik gaf voordeel, omdat Feyenoord in de aanval was. Daar blijft het ook bij."

De suggestie dat Ziyech natrapte op zijn landgenoot, wuift Kuipers weg. "Ik had misschien kunnen fluiten voor een overtreding. Wat mij betreft was dit geen natrappen. Ik gaf voordeel, het moment is goed beoordeeld. Voor mij is het geen discussie of dit een rode kaart is."

Het optreden van de arbitrage maakt Kuipers content. "We moeten de hele wedstrijd nog terugkijken en de momenten nazien. Maar over het algemeen ben ik tevreden."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 24 februari 2018

  2. vrijdag 23 februari 2018