Memphis bezorgt Lyon diep in blessuretijd zege op PSG

21 januari 2018, 23:06   Bijgewerkt: 21 januari 2018, 23:40

Memphis Depay was zondagavond de matchwinnaar voor Olympique Lyon in de topwedstrijd tegen koploper Paris Saint-Germain. De Nederlander kwam als invaller binnen de lijnen en zorgde in blessuretijd voor de bevrijdende 2-1 voor de thuisploeg.

Een paar minuten na rust kreeg PSG een domper te verwerken. Dani Alves haalde Tanguy Ndombele onderuit en kreeg direct rood waardoor de bezoekers met tien man verder moesten. Lang leek de koploper desondanks stand te gaan houden. Dat was echter buiten Memphis gerekend, die in de 68ste minuut als invaller binnen de lijnen kwam. In de vierde minuut van de extra tijd zorgde hij met een fantastische uithaal voor de 2-1. Door de zege verkleint nummer twee Lyon het verschil met koploper PSG tot acht punten.