Spoorboekje: Liverpool in actie, interview Ziyech

22 januari 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat voor nieuws ons staat te wachten, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 22 januari.

Specials

Wedstrijden

Swansea City - Liverpool (21.00 uur)

Liverpool zag nummer drie Chelsea afgelopen weekend een zege boeken en moet dus zelf ook winnen om weer op een gelijk aantal punten te komen. De formatie van Jürgen Klopp is op papier favoriet voor het duel met hekkensluiter Swansea City. Wordt het een walk-over voor Liverpool of kan Swansea het de nummer vier van de Premier League lastig maken?

Juventus - Genoa (20.45 uur)

Juventus begint aan de wedstrijd tegen Genoa in de wetenschap dat koploper Napoli deze speelronde al drie punten bijschreef. Om het verschil weer terug te brengen naar één punt moet nummer vijftien Genoa dus verslagen worden.

Jong Ajax  - Cambuur (20.00 uur)

Jong Ajax zag de nummers één en twee NEC en Fortuna Sittard vrijdag al punten verspelen en kan als nummer drie flink profiteren. Bij winst verkleint de ploeg van Michael Reiziger het gat met NEC tot één punt. De achterstand op koploper Fortuna is dan twee punten. Dan moet er in eigen huis wel gewonnen worden van SC Cambuur.

Voetbal op TV

20.00 uur: Jong Ajax - SC Cambuur, FOX Sports 1, live verslag van het Jupiler League-duel

21.00 uur: Swansea City - Liverpool, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

22.00 uur: Natafelen, FOX Sports 1, voetbaltalkshow

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen